ARVOT

Toimintaamme ohjaavat vahvat arvot

Kotimaiset marjaöljyt sekä kauraöljy ovat pääroolissa kosmetiikkamme raaka-aineissa. Nämä marjat sekä kaura kasvavat täällä pohjolan yöttömässä yössä ja lataavat itsensä täyteen vitamiineja, hivenaineita sekä antioksidantteja. Omalta osaltamme haluamme pitää suomalaisen maaseudun ja sen elinkeinot elävänä. Teemme myös yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa ja mehiläisvahamme tuleekin paikalliselta hunajantuottajalta. Käytämme kotimaisia raaka-aineita, milloin se on mahdollista. 

Tuotteillemme on myönnetty Avainlippu ja se tarkoittaa sitä, että kaikki tuotteemme on valmistettu Suomessa. Meille tärkeää on myös työllistää omalla paikkakunnallamme.

Luonnollinen

Kaikki kosmetiikassa käyttämämme öljyt ja rasvat ovat kylmäpuristettuja ja puhdistamattomia, jolloin niiden kaikki luonnolliset hyvää tekevät ja ihoa hellivät ominaisuudet ovat tallella. Kaikki raaka-aineemme tulevat luonnosta. Emme käytä kosmetiikassamme mitään teollisia säilöntäaineita, lisäaineita, hajusteita tai väriaineita. All natural!

Rehellinen

Pohjalaiset tunnetaan maailmalla jämpteinä ja sanansa mittaisina. Jos jotain luvataan, niin se tehdään. Meille on tärkeää myös tuotteidemme rehellinen INCI! Haluamme pitää INCI:mme lyhyenä ja helposti tulkittavina. Siksi löydät purkeistamme aina myös suomennoksen tuotteiden sisältämistä raaka-aineista. Meille vähemmän on enemmän; mielestämme voiteissa ei tarvitse olla kaikkia mahdollisia öljyjä samassa, kunhan tietää mitä öljyjä käyttää ja pitää raaka-aineet laadukkaina.

Ekologinen

Ekologisuus ja kierrätettävyys ovat avainasemassa meille suunnitellessamme tuotteidemme pakkauksia ja pakkausmateriaaleja. Kaikki voiteemme on pakattu kierrätettäviin alumiinirasioihin tai lasipurkkeihin. Lisäksi käytämme pakkauksissa kierrätyspahvia. Pyrimme hankkimaan raaka-aineemme mahdollisimman suurissa erissä, lavoilla toimitettuna, ilman turhaa muoviin pakkaamista. Ekologisuutta ja vastuullisuutta on myös käyttää kotimaisia huippulaadukkaita raaka-aineita, jolloin kuljetukset tuottavat vähemmän päästöjä.

Välittävä

Mitään tuotteitamme tai tuotteidemme ainesosia ei ole testattu eläinkokein. Eläinten hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tuoda myös eläinten hoitoon turvalliset ja 100% luonnolliset tuotteet. Eläimille tarkoitetut tuotteemme on testattu ennen käyttöönottoa omalla ihollamme!

Kaikki käyttämämme kasviöljyt ja -rasvat on tuotettu luontoa kunnioittaen ja sitä vahingoittamatta. Käyttämämme kotimaiset raaka-aineet ovat meidän pohjoisesta, ainutlaatuisesta ja puhtaasta kasvuympäristöstä. Ulkomaiset öljyt ja rasvat ovat luomusertifioituja. 

Kotimaiset sekä luomulaatuiset raaka-aineet on merkitty tuotteidemme INCI:ssä tähdellä.

Olemme Suomen Ekoyrittäjät ry:n jäsen

Olemme Suomen Ekoyrittäjät ry:n jäsen. Se tarkoittaa, että olemme sitoutuneet noudattamaan vastuullisen yritystoiminnan ekoeettisiä periaatteita. Noudatamme tiettyjä kriteerejä mm. tuotannossa, kuljetuksessa, materiaaleissa, pakkauksissa jne. Ympäristövastuullisuudella tarkoitetaan toimintaa, joka selvästi ylittää lakisääteisen ympäristönsuojelun tason ja jossa suojelu ylittävältä osalta perustuu vapaaehtoisuuteen.

Tule mukaan Fiini Naturallyn sisäpiiriin ja tilaa uutiskirje